magazin materiale constructii
Comenzi telefonice
   (+4)021.210.26.89
   dan.stoicea@liv.ro
   (+4)0740.178.548

Producatori

Produse


     Conditii de utilizare...


1. Preturile sunt afisate in RON si contin TVA;

2. Toate preturile sunt valabile pentru luna in curs;

3. Preturile sunt valabile doar cu plata la livrarea materialelor, pentru orice solicitare de amanare a platii putand fi comunicate alte preturi; amanarea platii va fi luata in calcul doar in urma semnarii unui contract de vanzare-cumparare, insotit de instrumente de garantie/plata la termen;

4. Preturile includ transportul la santierul/domiciliul clientului pentru cantitati paletizabile in greutate de peste 1 tona, pe raza municipiilor Bucuresti; pentru comenzi sub 1 tona, se va achita contravaloarea transportului in cuantum de 2,5 RON/km, si o taxa de pornire de 25 RON (TVA inclus), in conditiile in care valoarea facturata nu depaseste 1.000 RON (TVA inclus) - exclusiv pe raza municipiilor Bucuresti;

5. Pentru livrari in afara municipiilor Bucuresti, costul transportului este negociabil, in functie de cantitatea comandata si locatia de destinatie;

6. Ridicarea materialelor comandate, in cazul comenzilor fara transport inclus, se va efectua de catre client de la unul din depozitele
UNISISTEM GRUP, comunicat de catre furnizor;

7. Termenul de livrare este de maxim 24 de ore pentru produsele aflate in stoc, si de maxim 30 de zile lucratoare pentru comenzile speciale din import;

8. Toate livrarile vor fi insotite de aviz de expeditie si/sau factura fiscala, precum si chitanta de incasare in cazul platii cu numerar;

9. Receptia produselor se efectueaza la livrare;

10. Este considerata comanda ferma doar comanda in urma careia clientul primeste un e-mail de instiintare si doar daca clientul completeaza toate datele de identificare din formularul de pe acest site.

11.  In scopul incurajarii comertului online, unele preturi pot fi mai mici fata de cele din magazine. Aceste preturi sunt valabile doar in cazul formularii unei comenzi online.

   

  

     Cum Cumpar...

   
        Comanda ON-Line:    Se va selecta categoria de produse din care face parte produsul dorit folosind meniul din partea stanga (etc ... ) 

       
Ajuns in pagina cu lista de produse cautati produsul dorit si de aici sau din pagina de descriere a produsului, faceti click pe butonul "CUMPARA" din dreptul produsului iar acesta se va adauga in cosul cu produse.                    

       Daca se doreste achizitionarea unei cantitati mai mari, in campul "CANT" (cantitate) se va modifica valoarea initiala "1" cu valoarea dorita si se va apasa butonul "ACTUALIZEAZA MODIFICARILE". Pagina se va incarca, iar in partea din dreapta-sus se va afisa numarul de produse cumparate si subtotalul de plata. 
                                     

       Daca doriti sa mai adaugati si alte produse in cos, dati click pe butonul "CONTINUA CUMPARATURILE". Puteti verifica continutul cosului in orice moment daca dati click pe butonul "ARATA COSUL". \ In caz ca se doreste renuntarea la anumite produse din cos, modificati valoarea din campul "CANT" (cantitate) cu 0 si apoi apasati butonul "ACTUALIZEAZA MODIFICARILE


       Pentru a finaliza comanda si a o trimite operatorilor nostri pentru procesare apasati butonul "COMANDA! " 


       Daca sunteti client nou vi se va cere sa va creati un cont, daca nu, vi se va cere sa va autentificati, exceptand cazul in care sunteti deja autentificat. 

                                        
       Imediat dupa procesarea comenzii  veti fi contactat de catre un reprezentant UNISISTEM GRUP, care va (re)verifica impreuna cu dvs. lista produselor comandate, adresa si termenul de livrare.
                               
                                    
COMANDA TELEFONICA:   
Ne puteti contacta la urmatoarele numere :

                                                                      Tel:  021.210.26.89; 0740.178.548

                                                                      Fax:  021.210.26.89       
                                                            

COMANDA PRIN MAIL:  marketing@liv.ro


ID Messenger: unisistemgrup
                          
                              
 LIVRAREA PRODUSELOR.  Produsele care se gasesc pe stoc sunt livrate in 24 ore din momentul in care ai confirmat comanda operatorului UNISISTEM GRUP . Acest interval este valabil in zilele lucratoare (luni-vineri). Comenzile primite in weekend vor fi onorate in primele zile ale saptamanii urmatoare. In cazul in care se doreste livrarea produselor intr-o anumita zi , la o anumita ora se va specifica acest lucru fie in sectiunea "Detalii" din formularul de comanda fie telefonic in momentul confirmarii comenzii.

  

 

     Termeni si Conditii...

 

 Comanda dumneavoastra reprezinta acceptul termenilor si conditiilor de comercializare a produselor noastre si, de aceea, va rugam sa cititi cu atentie ceea ce urmeaza. In cazul in care aveti vreo nelamurire legata de produsele noastre sau de modalitatile de livrare si de comanda, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: marketing@liv.ro  . UNISISTEM GRUP isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
            
          
 Accesand pagina -Cum Cumpar- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

    
Drepturi de autor: Intregul continut al site-ului aerconditionat-bucuresti.ro este proprietatea UNISISTEM GRUP si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul
UNISISTEM GRUP a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului aerconditionat-bucuresti.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

     
   
Parteneri:  UNISISTEM GRUP are contracte de revanzare cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in site-ul aerconditionat-bucuresti.ro.Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.
         
         
 Securitatea datelor personale si a informatiilor: Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de
UNISISTEM GRUP, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. 
          
         
UNISISTEM GRUP nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 
          
         
Declinarea responsabilitatii: Continutul site-ului trapedevizitare.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Imaginile prezentate pot diferi fata de realitate.
De aceea, UNISISTEM GRUP nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. 
         
         
UNISISTEM GRUP si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. 
      
 
Retururi:  Dupa expedierea produselor, societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea, nici returnarea produselor cu exceptia urmatoarelor cazuri: 
          
     
  - Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site, cu datele din manualul tehnic/manualul de utilizare, cu datele din certificatul de garantie. 
      
- Daca coletul sau produsul prezinta deteriorari la achizitionare, se poate returna doar in termen de maxim 24 de ore.
        
- Daca produsele v-au fost livrate gresit. 
              
- Daca produsul este defect si se afla in perioada de garantie

              
          
              
CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE, RENUNTAREA LA CUMPARARE ESTE APLICABILA DOAR CLIENTILOR PERSOANE FIZICE 
   
  
- Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. 
           
- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 
                              
- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. 
                                 
- Respectati intocmai conditiile de garantie si de utilizare altminteri ne rezervam dreptul sa nu acceptam returul. 
                             
- Produsul nu mai poate fi returnat daca se afla  intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou. 
                                           
- Acesta clauza se aplica conform
O.U.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 130/2000 art. 2 lit.e. 
                                      
- Renuntarea la cumpãrare în mod repetat va putea fi consideratã un abuz.


LOGIN

Utilizator
Parola
Ai uitat parola?   Creaza un cont

Cos de cumparaturi

Cosul este gol

Linkuri

Copyright UNISISTEM Magazin virtual realizat de Web Style Expert.